Sada nádob na smetanu a cukr Mason Cash Varsity Mason Cash

Sada nádob na smetanu a cukr Mason Cash Varsity

Vaše oblíbené zboží, Sada nádob na smetanu a cukr Mason Cash Varsity s jakostní značkou . Značka: . SKU: AF193032324 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 2 ks
509 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Varsity je kolekce, která v sobě snoubí bílou s námořnicky modrou. Na stole jí to neuvěřitelně sluší a to ať už podáváte nedělní oběd nebo odpolední čaj. Tak co, zamilujete si ji i vy? Mason Cash je ikonou britských kuchyní. Jejich kameninové mísy se staly téměř kultovní záležitostí a nejedna hospodyňka vám potvrdí, že jedna zkrátka nestačí. Vsadit na Mason Cash můžete ale i pokud jde o kuchyňské náčiní, ruční nástroje či šikovné pomocníky. To vše ověnčeno více jak 200 let dlouhou tradicí. - Rozměry: 8 x 14 x 8 cm (délka x výška x šířka) - Materiál: kamenina - Vhodné do myčky nádobí: ano - Nádoby: nádobka na smetanu/mléko 350 g, cukřenka na 200 g

Podobné produkty

Sada nádob na smetanu a cukr Mason Cash Varsity

Další produkty od výrobce

Mason Cash

Sada nádob na smetanu a cukr Mason Cash Varsity s jakostní značkou Mason Cash - tento artikl pořizujte při právě probíhající akci za 509 Kč. Naše výhodné nabídky čekají právě na vás. Jakmile se vám zalíbí zboží nad 1500 Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude GRATIS. Udělejte si radost.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby