Sada 20 dekoračních papírových ubrousků A Simple Mess Dinan Ashley Blue A simple Mess

Sada 20 dekoračních papírových ubrousků A Simple Mess Dinan Ashley Blue

Hit poslední doby, Sada 20 dekoračních papírových ubrousků A Simple Mess Dinan Ashley Blue od populárního výrobce . Značka: . SKU: AF193022558 Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
149 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Tyto ubrousky v jemných, přírodních odstínech budou skvělým doplňkem nejen u slavnostního nedělního obědu s rodinou. A Simple Mess, to jsou originální a jemné doplňky, pod nimiž je podepsána dánská žurnalistka, moderátorka a kreativní ředitelka časopisu o interiérovém designu Louise Dorph. Název její značky v překladu znamená prostý chaos. Proč? Louise tvrdí, že interiér nemusí být vždy perfektně uhlazený a že právě trocha toho chaosu k životu zkrátka patří. Jednotlivé kousky jsou ženské, hravé a vkusné, ručně vyrobené bez použití syntetických materiálů, a hlavně: jsou inspirované krásou bytí. - Rozměry: 33 x 33 cm (délka x šířka) - Materiál: papír - Péče: otírejte vlhkým hadříkem

Podobné produkty

Sada 20 dekoračních papírových ubrousků A Simple Mess Dinan Ashley Blue

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

A simple Mess

Sada 20 dekoračních papírových ubrousků A Simple Mess Dinan Ashley Blue kvalitní značky A simple Mess - tento artikl je v tuhle chvíli za skvělou cenu 149 Kč. Vybírat zboží v akci můžete z pohodlí vašeho domova. Pokud se vám líbí bezplatné poštovné, zkontrolujte, že objednáváte za víc než 1500 Kč. Jsme si jistí, že tohle ocení každý zákazník.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby